15 May 2011

Giveaway MACARON : By Imaan09 & Cik Ims

MODE: STICKY POST HINGGA 15 MAY :)
***
Tempahan macaron di buka dengan rasminya.
Jadi kepada sesiapa yang berminat, bolehlah membuat tempahan. Berikut adalah kriteria2 macaron hasil tangan Cik Ims.

  • Harga macaron Cik Ims ialah RM1.70 untuk sepasang macaron.
  • Kuantiti minimum yang boleh di tempah adalah sebanyak 10 pasang macaron.
  • Perisa macaron Cik Ims yang ada setakat ini adalah coklat ganache, raspberry ganache, mint ganache, & peanut butter.
  • Cara penghantaran macaron. Terpulang kepada pelanggan. Cik Ims tinggal kat Sg.Chua Kajang. Kalau ada sapa2 tinggal dekat2 sini, bolehla Cik Ims direct bagi fresh macaron. Tapi bagi yang tinggal jauh, bolehla Cik Ims poskan macaron tu. Dan dijamin 90% macaron tidak akan hancur dalam proses pengeposan.
Jadi kepada yang berminat atau ada sebarang persoalan, bolehlah menghubungi Cik Ims
0149502700 @ email di faznyzah_12@yahoo.com

***

Ohh...sangat teruja melihat macs ini... Dah beberapa kali makan pon, masih tak puas-puas... Ni macs yang dihasilkan oleh cik Ims kita ni, mama korek2 macaronmaker.blogspot.com :)

Owhh...pink & blue macarons, sweet nya...macam sayang nak makan! hihii.....

Proses pembuatan macs punya shell...eee...geram nengok! Kalau mama lah agaknya, tak sempat letak filling lagi dah licin!

Cream dah hijauu...

Macaron dah siap packing! Bersedia untuk dihantar pada pelanggan... Cik Ims guna kotak yang dibuat sendiri...

*Wish me luck in this GA!



2 comments:

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

Cik Ims said...

good luck!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...