25 November 2010

SAYA SUKA BLOG AWAK LA…

image_thumb

Segmen dari blog Ben Ashaari lagi ye..suka mama nak join!

Mola2..mama nak kena pilih 5 blog yg mama suka masuk:

  • tiefazatie personal life –ni pemenang GA pertama yg mama penah buat dolu2….
  • azima DIY Shop – kenalan forumer di WMC, mama suka lepak sini tgok idea2 jahitan cik azima Smile
  • Kak Dianawathy – I like dis blogger sbb teknik penceritaan dia mmg superb beb! & She’s like blogger artis…
  • Mama Kembar 3 – Luv to see the triplet!
  • My cousin, Cik Jue!- tak sangka dgn blog walking sana sini, mama leh terjumpa blog cousin sendiri Smile

MAMA TAHU PASAL SEGMEN NI DARI BLOG BEN SENDIRI LA..HIHI..ALMAKLUMLA PENGUNJUNG TEGAR

OK DONE!

6 comments:

wahida said...

salam ziarah dan salam kenal...saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!

Cik Jue said...

kak na pun suka blog kak ann

http://anna-jueanna.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

green apple said...

kak dianawathy okkkk. nama penuh lagi!

Mama Zara said...

yeehaa..bangga rasanya bila green apple tinggal jejak...hihii

kak di, teringat nama penuh ni sbb kak di snap nama yg ada kt board ward spital tu kan... :)

Mama Kembar 3 said...

Mama Zara, thanks soooo much sbb suka my blog... ni hati berbunga kembang setaman dah nih hehehe *blushing*

tiefazatie said...

wah...terharu sis...tq so much!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...