09 December 2010

Lesu. Letih. Susu Drop = Try Shaklee.

Lesu. Letih. Susu Drop = Try Shaklee. Tu yang mama try buat sekarang ni. Semalam order. Petang bayar. Tengahari ni dah sampai. Memang cekap sungguh PosLaju ni. Compare dengan yang ni:

Memang Lembab. Pos hari Jumaat. Rabu baru sampai. Oh. Sangat lah Ekspress macam namanya kan? Kiranya Laju dengan Ekspress, Laju tu lagi laju berbanding Ekspress. Ok. Abes citer pasal Pos. Yang sampul pos ekspress ni hasil rembatan kain di Aliya's Craft. Tak leh snap gambar. Kang kantoi shopping kain kt opis ni..haha. Ok, yg supplement ni buleh la mama share :)

Nanti dah try, baru leh bagi testimoni. Kot tak ilang jugak masalah cepat letih, lesu ngan susu drop ni...gamaknya tak seswai lah kan.

Yang ni plak selingan. tak de kena mengena ngan title. Nak tunjuk HP Cover yang mama jahit semalam. untuk cik tomato ngan tiefazatie, mama jahit kan ni lah utk u'ols ye. Pilih kain kat sini ek. Sorry sangat2 sebab lambat :(

7 comments:

Qamarul said...

sayepun nak gak cover hp.. huhu

tiefazatie said...

insyaallah ok kot shaklee tue..ifa tgk ramai mama2 yg makan nie..hihi

psst..tq so much sis!smart n simple la hp cover nie..hihi..ifa dh komen kat n3 tue nak kain mana..hihi..tq sis!

tiefazatie said...

sis..tapi tag handmade sis tu mmg letak kat luar ke?kalu kat dalam lg smart ifa rasa..xpun kan sis jahit kat tepi ala cam tag levis tue..sis phm x?xtau nak ckp camne..hihi..tp terpulang sis la..ifa cadang je..hihi

Mama Zara said...

Qamarul, tunggu mama buat contest or GA lg ek :)

ifa, ok sis cuba letak mcm yg ifa cadang tu :)

MummyGurl said...

ehehe same topic pulak kita ;)
akak consume senorita sekarang ni hihi

Mama Zara said...

kak ijan..tu lah dh baca td..hihii..musim mencari tenaga kot..haha...daku ni milk production rasa cam drop sket, tu yg kena bertindak.

IbuHakimHaikal said...

Alhamdulillah selamat smp ye..mkn ikut aturan, sabar dan Istiqamah.. ;) InsyaAllah akan dpt hasilnya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...