16 January 2011

Hasil pertapaan di hujung minggu

100_2977

Thanks untuk Cik Jue sebab sudi jadi first customer mama! Hihi…. tak de la serious sangat nak ambil tempahan kan, tapi suka-suka je. Papa nak promote kat member dia, tapi mama tolak. Buat masa ni mama sibuk dengan kerja. Kalau ada yang sanggup tunggu boleh la Smile

Lagi pun, hobi suka-suka je kan.

Pensel box yang corak bebear tu mama hadiahkan buat Farisyah, anak buah yang sama tarikh lahir dengan mama tau (anak Cik Jue). We share 8th of September. Ada sorang lagi anak buah yang lahir tarikh yang sama, tahun pun sama dengan Farisyah – Insyirah Qistina…

Ok, yang tengah tu plak yang Cik Jue nak…hopefully memenuhi spesifikasi lah. Yang bentuk love-love tu mama jahit saja-saja buat tambah koleksi peribadi dan nak tajamkan lagi skil..hihi

Enjoy!

6 comments:

~ yus ~ said...

Cantik! Kalau buat sebagai hadiah GA pun best tu...hehe

Mama Zara said...

kak yus- baru tingat ada anjurkan GA utk tukang komen ke 200 kat 'sana', so hadiah utk winner tu la...hihi

Cik Jue said...

hahaha...comel sangat2 suka betul nie ..tak sabar nie...

Adzriel AB said...

anak akak mesti suka kaler2 pink ni..
http://sitinurasyikin.blogspot.com/

Ayu@Sweetlilcraft said...

cantik2 :)

tiefazatie said...

sis...n3 nie utk sis tau..
sori lmbt nie..

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/01/ifa-dapat-hp-casing-yang-comel-gle.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...