09 February 2011

Suddenly… I felt guilty :(

100_2970

100_2998

Bila anak-anak tertidur sendirian… Bila anak pun nak laptop, saing dengan mama yang terpaksa buat kerja ofis di rumah… Saya sangat-sangat rasa bersalah!

Sabar ye anak-anak mama…tak lama je lagi semua ni Sad smile

6 comments:

sayangsayangibu said...

alahai bumbam aniq gewam nak geget

wida said...

mama cari rezeki..anak2 mesti phm w/pon sebenarnya diaorg tak phm apa2 pon kita buat apa

Norhafiza said...

alooo..siannya...sabarnye wani..dorang kecik lagi tak paham..dorang ngatkan mama dia men game hehe..

Mama Zara said...

sayuuu tengok dorang :(

azila said...

alahai..comeynya. si comel pon ader blog kah?heheh

Mama Zara said...

kak zla...ni lah asalnya blog dia, tapi dah ubah url...tak larat la bila sorang anak satu blog..hehe....

tunggu dorang dh pandai menulis sendiri plak :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...