07 March 2011

Sarung Kusyen Pengantin Baru

Since sekarang ni musim orang kahwin, maka mama kena lah meng kreatif kan otak untuk menghasilkan sendiri hadiah buat pengantin. 1st time mama buat untuk wedding Ali dan Zura, my schoolmate + silatmate...hihii

She married to Ali, adik kepada Siti Nurhaliza. So, memang meriah la wedding nya. Ala-ala konsert pon ada...hihii

Papa pun siap rakam lagi Tok Ti duk nyanyi..mama? Tak de la nak rapat ke stage... Duk tunggu turn nak snap pic ngan pengantin je :)

5 comments:

wida said...

betul ke kahwin dgn adik siti..wah kelass!

Mama Zara said...

yep wida...jodoh dia :)

lina said...

takde gambar ke wani? akak ada juga dapat jemputan tapi ada hal kat kl last weekend.

Masa kenduri akak aritu, baizura datang. Makin cantik budak tu.

Mama Zara said...

kak lina..gambar ada..tapi bizi sket nk upload skang...tungguuuu...hehe

AkmaFaizal said...

wah..cantik2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...