24 June 2011

Bila Mama BerBlog


Dah lama mama tak join any segmen organize by Ben Ashaari (Klik SINI). Maaf ye Ben, Mama Wani ni nak tukar tajuk sikit...kih kih kih.... Bila Mama Berblog... Bukan Bila Isteri BerBlog :)

Nak tahu ke cerita bila mama berblog, apa papa dan anak-anak buat? Kalau kat rumah, kebiasaannya mestilah tunggu ketiga-tiganya tidur dengan nyenyak. Supaya tak de gangguan. Atau kalau dah rasa gedik sangat nak update entry melalui henpon, kena pastikan anak-anak leka dengan mainan mereka dan si suami pula kekenyangan. Kalau tak, banyak bunyi nanti... :)

Sebab tu lah entry di blog ni kebanyakannya auto publish. Taip siap2 waktu malam atau awal pagi (kalau masuk office awal), atur biar diterbitkan siang hari.

Apa kata papa bila mama menulis blog? He's a cool dad babe! Kadang2 papa yang siap2kan gambar untuk diupload....

Thanks to my loyal suppoter!

16 comments:

umie said...

mama,tinggalkan jejak kat sini yer..
sy follow..
http://sitiumairahsaat.blogspot.com/2011/06/bila-si-isteri-berblog-si-suami-dan.html

missbby said...

Hai..salam kenal..:)

aanie said...

wah, syoknya.....sporting tul..

Alya Esprézzo said...

cakk, terjah !! selamat petang, hehehe happy blogging sis! :)

bersama kak Es said...

wah !! best kalau semua sporting dan supporting hehe

caiyok mama

Nisa Fadzil said...

salam kenalan...wahh sama sporting dgn hubby sy ..sy on the way nk submit link ni ;)

Nisa Fadzil said...

sorry , ni link blog utama saya ...

www.ummihanie.com

Lulu Caldina said...

Majulah Blog untuk keluarga dan negara..yeah...

diana said...

suami akak pulak jadi tukang baca je..
heheh:P

Ina said...

Salam kenal tinggal jejak juga ...hehheh

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

kebanyakkan isteri yg berblog nie husband mesti sempoi je..

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/bila-isteri-berblogsi-suami-dan-anak.html

mas saari said...

sporting dan sempoinya husband!

jom baca Mas punya..
http://www.massaari.com/2011/06/bila-si-isteri-berblog-suami-dan-anak.html

* Zaleta * said...

hoyeayy..semua asben very sporting kan...

~iz~ said...

salam kenal dari iz..:)

dn selamat berblogging..

ariana's said...

Bestlah dpt En suami yg sporting ye..:)
salam kenal dari akak..
http://arianasstorys.blogspot.com

Ameh Wahab said...

Waaa..bagusnye papa..hehehe...

http://ordinary-ameh.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...