22 September 2011

Mama...kakak tolong mama kat dapur ye?


Tahu tak kat mana ni? Eksaited sungguh mama tengok! Kalau lah mama ada duit banyak, memang mama belikan kabinet dapur mainan ni untuk kakak...

 "Ish...kenapa tak ada air ni ma?"

"Tak payah basuh la cawan ni....biar papa basuhkan nanti...hehe"

3 comments:

wida said...

ala comeinya..
berapalah hrga dapur ni yer

Bieha said...

IKEA yek? kekadang kalau pi sana nak cepat carik brg, letak jer diaorang kat situ (provided taht ada companion lain yg ngikutla cam my sis ker) then I'm off to where I want to go...kalau x sibuk nak itu ini....seronok main smp x nak balik...siap soh beli jugak tu...rasanya beratus jugak rege benda alah tu...huhuu x sanggup eh...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

kalau dapat sebijik mesti kakak suka kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...