15 November 2010

Bachelor Party edisi bergambar

Ni dia baki Big Apple yang kami tapau :)

Oh..bulatnya pipi!

Papa dan si bujang

Puding kastad berkuah yang gambarnya tak menyelerakan, tapi kalau ada depan mata, sure licin..hihiii

Antara hidangan...

Mama ngan Aniq

Excited kakak main! mana x nya, ktorg port kat playground, masa tu hujan..so, xde bebudak main....tempat tu berbumbung, tp nice lah!


baru perasan, x nmpk muka bakal pengantin!ahaha..kejam sungguh, entry ni nak meraikan sapa sbenarnya? asek2 muka mama je... :)


Budak yang paling happy!

Iklan: Sebelum bergerak ke Putrajaya....sama je aksi dua bradik ni...

4 comments:

qilarazak said...

ohh tidakk. entry qila baru je post ckp mgidam nak big apple.. nasib baik tak nmpak yg flavour durian n almond tuu. grrrrrrrr

Mama Zara said...

qila...ni 1st time mama mkn big apple donut, biasanya mkn dunkin je :)

░♥si lampu neon♥░ said...

SERONOTNYE RASE KALAU JADI KANAK KANK;)

norhana said...

hhmm.. cian pengantin tu.. sapa la gerangannya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...