23 November 2010

Calendar 2011 Dutch Lady

Akhirnya..dapat jugak mini calendar dutch lady ni..hihi..comel kan? Dah lama mama aim, tapi staff 7E ni kata harap iklan je ada, stok calendar nya x nampak batang idung pun...

Nak kena beli 2 kotak susu, baru dapat 1 mini calendar ni.

Tapi tadi mama beli sekotak je susu, dapat 2 mini calendar ni..hihii..baik budak tu, mana taknya hampir tiap2 hari dah mama beli susu ini tapi free gift nye xde...

Sekarang baru nak minum susu nya, patutnya minum sebelum pump sesi pertama tadi...ahaha...terbalik pulak dah. Tadi tengah2 pump dalam surau, tdengar suara bos greet staff...

Tup2 terdengar gak bos shout "morning wani.." walau dia tak nampak mama kat meja...ahaha...sah2 la dia main sebut je nama tu kan...

2 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

mama, klu sy x de ank bole ke???hehehe

Mama Zara said...

fauzi: err..apa kaitan ada anak dengan susu ni..hihii...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...