23 November 2010

Tips Mendapatkan Buffered Earning dari Nuffnang


Wah...sure ramai teruja kan??? Apa tips yang mama nak share ni :) Sebab memang tak de apa-apa tips atau rahsia pun. Nak kata Unique Visitor mama ramai....idak ler...purata sehari 50 ke 100 je...Dapat 100 tu pon kalo menempek kat blog blogger terkenal. Kalau tak? Jangan haraplah, unless mama ada masa untuk blogwalking kan...
Dah tu? Cemana mama buleh dapat sampai doblas ni? Ada 1 dah turn jadi Metered Earnings. Padahal, mama serius blogging ni baru lagi, last month... Start blogging dah dekat 2 years kot..tapi x serius la...
Kesimpulannya, kita consider sebagai rezeki masing2 la kan... Walaupun BE merata-rata kat blog ni, tapi earning nya x la segempak orang lain..tu pasal mama spray ngan cat itam tu...kang u ols gelakkan mama...
"Sen-sen pon nak tunjuk ke mama?

15 comments:

LyNn'Azlina said...

samerla kiter..trafik sikit jer..tp dah rezeki...dapatlah jugak merasa BE...ALHAMDULILLAH WALAU EARNINGNYA CIPUT JER

man yusoef said...

sy punya UV average pon 50...tp kat nuff still 0.25 sen...rasa semua benda dah pasang betul..huhu

Mama Zara said...

Lyn: rezeki masing2 kan...

Man: yg 25 sen tu iklan CPC kan...? Sabar je, nanti mesti ada BE singgah..macam mama masa mula2 dulu :)

aYu said...

mama zara..
sy pun dah dekat 2 tahun.
earning bape hengget jek..

sedey2..

xpela..
lum rezeki kan..

Mari Berbicara Hati Ke Hati :
Terima Kasih Cinta

Mama Zara said...

ayu..kena menuntut lebih lagi dari blogger otai2 ni :)

husniah zaimah said...

mama~ ajar buat macam ni.. saye xreti :(

Mama Zara said...

husniah..nk mnta ajar apa tu yang :)

husniah zaimah said...

ajar buat nuffnang ni

qilarazak said...

sama kitaa.. blogger dah 2 tahun. tapi yg serius baru sebulann. hihih. rugi kann.. klu serius awal2 lg msti da gmpakk..

qilarazak said...

sama lah kite.. join blog da 2 tahunn. tapi serius baru je sebulan.
rugikann??? klu serius dari awal msti da gmpakk.

Mama Zara said...

husniah..nanti mama buat entry pasal nuff ni ye :)

qilarazak: rugi kan? tp better late than never..hihii

husniah zaimah said...

thanks mama :D

akmafaizal said...

at least ade gak BE nyer..saya langsung tak do..huhu

Aku Ibu Muda said...

akma, bersabar je, kalau kita ikhlas blogging ni, insya allah ada la rezeki BE singgah nanti :)

-mama zara-

Adzriel AB said...

alhamdulillah rezeki nak singgah sambil2 berblog ni. belum BE lagi...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...