23 November 2010

Tengok anak-anak tidur..Sayu Hati kan?

Okeh...ni bukan gambar anak-anak tidur, dan yang belah kanan tu pun bukan anak mama..hihii... kakak Auni yang kecik comey tu :p

Seronok tengok kakak Auni main ngan kawan dia a.k.a anak bekas pengasuh dia :) Sayang sungguh kakak Qilah pada Auni..kadang2 rasa kesian pulak pisahkan dorang..huhu..Tapi apakan daya, mama kena keraskan hati!

Ni gambar adik Aniq...2nd time tido lam buai....tapi kejap je..tak sampai sploh minit kot... Mama letak kejap sementara nak makan, masa gi jalan raya aidiladha aritu, kat rumah makcik di Lonek.

Yang ni plak kakak...tidur sambil berdiri..ahaha! Tu la dia budak bertuah kan. Dah ngantuk pun dia keraskan badan, nak jugak berdiri....last2 tewas jugak!

3 comments:

Mama Kembar said...

alahai tidur sambil duduk? cute! hehe.. tp mmg betul, time anak anak tido tu muka diorang nampak innocent jer, time tu laa mula nak rasa nyesal sbb marah marah diorang kan?

AiMaN said...

aish..makin membara semangat muda atok..hahaha...

marah tandanya sayang..bukan marah tnpa sebab...bgus la kalau berani marahkan anak..sebab itu tugas ibubapa mendidik anak2..

soo, jangan menyesal..yg pntng..didik anak sebaik mungkin..mengikut acuan islam..

Mama Zara said...

Mama Kembar, si kakak ni tido sambil berdiri..bukan duduk..haha

AiMaN, bila dh jadik parents nanti, pasti kita akan lebih rasa hargai parents kita :) Macamana kita sayu tgok anak-anak, macamtu lah diorang dulu kan...sayu tgok kita...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...