14 November 2010

Hari minggu yang memenatkan dan mengeksaitedkan!

Dua-dua ada..penat ada..excited pon ada! Penat doing all the house chores..biasa la kn... Sbb semalam dah merendek sampai ke PJ..balik mlm pun dh penat, zzz je la...

Yg ni 'bibik' yg tengah kendong Aniq Zaquan, bersiap-siap nak keluar...destinasi pertama: PUREEN Warehouse Sale. X byk pun shopping, ngam2 sui RM 101.00


Next, Digital Mall PJ. Misi: Mendapatkan henpon baru setelah kira2 dua bulan henpon mama hanya boleh berSMS, no call in and out ye. Sangat sedih. Hp baru ni kaler pink, sesuai utk pompuan je lah kn, so xde la alasan kalau2 papa nak pinjam ke..hihi..sebab konpem beliau malu nak gunakan henpon kaler pink ni kan...ahaks!

Iklan: Solat dulu...


Iklan lagi: kakak Auni ngan CD bersama insert di tangan :)

Yang ni dah bukan iklan, tapi nak citer pasal ikan air tawar yg sangat x best! Member papa yg pancing ni, ada la dlm 2kilo berat..tapi siyes, 1st time tgok x terliur langsung! nak muntah pon ada sbb bau yg tersangat lah hanyir. tgok pon dah nampak mcm x sedap, tapi papa lah beria2 kata sedap ni, ikan besar la..apa la..ok fine! Biarkan je papa siang....


Lepas dah siang, skali lagi mama malas nk masuk campur, papa masak sdiri...taktau la apa nama resipi dia...bila dh rasa, amik ko! Memang x sedap...ikan besar sgt kan, isi dia pon tawar je..dah la tulang banyak..ha..sebab tu lah mama ckp member papa bagi, cuba kalau dia dapat pancing ikan patin ke..smpai 2 kilo berat, ada ke agak2 dia nak bagi wehh???

Sebab x sedap la member ni sedekahkan..huhu..penyudahnya, sikit je yang papa jamah, selebihnya rezeki kucing...buat penat badan je siang ikan tu...


Iklan terakhir: Budak tembam Aniq Zaquan

5 comments:

Liya said...

wah aniq....dah sama besar dgn abang Adam ye...

Cik Su said...

coeml nye dia solat..hehe

Supiha said...

KAK ZARA : SALAM KAKAK..piha pun actually tengok juga henfon tu baru saja release kat pasaran...piha pun same mcm kakak juga..duk bandingkan antara c3 dengan x3..hihi...piha ingat memang nak ambil x3 juga..sebab piha suka dengar muzik kat henfon..tapi di sebabkan piha tak reti nak jaga henfon jenis slide ngan flip..jadi c3 lah piha ambil...harga memang berpatutan..hihi

piha beli kat JB ni harganya RM480 , 2MP camera dengan 2GB memori...lebih kurang mcm kakak punya juga...=)

semoga bergembira dengan brg baru kakak=)

SALAM AIDILADHA

Supiha said...

by the way kakak...cantik henfon pink!!!

Supiha said...

KAK ZARA : ehhh???...ooo.yeke...piha ingatkan yang slide...tapi mase tu mcm slide...ooh..xpe2...yang penting warna pink tu sangat comel!!

hihi..memang..jangan salah touch lak..nanti keluar yang lain....hihi...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...