24 November 2010

Keciknya dunia...pusing sana sini terjumpa blog cousin!

Sebelum tu, takziah mama ucapkan untuk keluarga arwah aishah- mama kepada 6 orang anak termasuk kembar 3 puteri....tersentap hati ni bila tau pasal pemergian arwah, walau mama x mengenalinya, tapi kerap jugak bertandang ke blog arwah untuk melihat gambar2 putri kembar 3 tu :(

Tgh2 syahdu baca pasal pemergian arwah di blog Mama Kembar 3 ..maka mama terjumpa la blog ni, macam kenal je owner nya..godek punya godek.yeah! my cousin rupanya..hihi...

Cemana buleh tak perasan, selama ni link we ols ada kat blog mama kembar 3...kecik dunia ni kan?

Ni dia blog Cik Jue a.k.a Kak Na (ni panggilan mama utk cik jue)

2 comments:

Cik Jue said...

tulah..sebelum ni selalu gak buka galley muslimah..tak tahu ade persenol blog..hahaha tula tengok baju je..tak tengok kiri kanan

Mama Zara said...

personal blog ni usia dia lg tua dari Gallery Muslimah tu...hihii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...