30 November 2010

Nak baju baru...



Rasa macam dah lama tak manjakan diri sendiri ngan shopping baju( klik sini) :) Rasa2 tunic ni nampak sopan sket kot utk ibu anak 2...hihi...takleh bergaya cam budak2 muda remaja lagi kan..nanti ada yang tegur

"U dukung adik ke?" haha...mudanya mama!

Masa si kakak kecik2 dulu, mama pernah g shopping kt jalan TAR, pastu mintak tumpang nk menyusu kat tokey kedai tu...(masa tu mama berjalan ngan umi..sambil tolak stroller kakak...) terkejut kejap tokey tu sbb tengok mama yang susukan anak, dia ingatkan umi yg nak susukan anak..ahaha....okey la..masa tu muda lagi..baru 24 kan...no wonder la tokey tu ingat mama anak sulung, baby tu anak bongsu...ye la..muka umi pun tak nampak macam nenek lagi....





cantik tak? ekceli..ni mama order last week, saja nak try since Aniq macam x berapa selesa nk duduk lam stroller... tapi nampak gayanya setakat ni, Aniq lagi selesa duk lam sling (klik sini) yang mama beli 2nd hand ni..RM 25 hengget je, beli zaman kakak kecik2 dulu, tapi tak pakai...

agak2 ada yg berkenan tak ngan premaxx baby bag ni? Rasa macam nk letgo la pulak...kotak nya ada lagi, siap buku panduan lagi tu...

7 comments:

Mama Kembar 3 said...

cantik laa tunic tu, sweet color nya, tangkap laa satu hehe

Cik Jue said...

comelnye...

hazatulnabila said...

comelnya...kaler dia cantek! ;D

Mama Glam 4 Lil One said...

ala, mamaG mcm nak la sling mcm ni.. nak letgo ker? brapa hengget tu? mamaG nak lah.. nnt email mamaG ek kat sweetesthing_anl@yahoo.com kalau still available lg, okies..

Mama Glam 4 Lil One said...

ala, mamaG mcm nak la sling mcm ni.. nak letgo ker? brapa hengget tu? mamaG nak lah.. nnt email mamaG ek kat sweetesthing_anl@yahoo.com kalau still available lg, okies..

Mama Zara said...

mamaG, me dh e-mail :)

Mama Glam 4 Lil One said...

okeh, mamaG tgk jap..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...