25 November 2010

Tewas Lagi Akhirnyaa… Handmade Wallet Project

Hari ni, mama bangun pagi je rasa badan lain macam sungguh…memang dah rasa x sedap badan minggu ni, dlm tekak pun rasa mcm ada bengkak. Tapi mama kuatkan je semangat nak keja.

Tapi hari ni, tewas! Memang rasa x berdaya sungguh… Now, kakak dah pergi sekolah. Tinggal adik je dgn mama…x sampai hati plak nak tinggal kat taska since dia breastfeed Sad smile

Semalam adalah sangat kecewa, projek tak menjadi…huhu..Boleh plak dah siap jahit semua, baru teringat one more velcro tak attach…huhuu…

100_1640100_1642100_1644

Okey..ni yang x menjadi tu..lupa nak attach one more velcro

100_1633

Ni menjadi…hihi..mama jahit untuk papa

100_1634

See…papa x malu nak pakai yg mama jahit ni…terus amik n tuka dgn wallet lama

100_1635

1st wallet yg mama buat, tgh tggu magnetic button sampai..lum siap lagi

100_1636

Pandangan depan

6 comments:

Mama Kembar said...

ish terrornya jahit wallet sendiri! yg tak jadi tu lawa laa design nya.. u jual ke?

Mama Zara said...

mama kembar, huhu..design je lawa, tp me fail lg nk attach poket, kena alter sket lg baru melatopss...hihi

btw, me mmg nak buat jual...tu tgh cuba2 jaet dulu..kaji cemana nk buat poket2 lam wallet tu :)

~ yus ~ said...

Wah! Menarik!!

Mieja@Faiza Amir 2001 said...

wahhhh kagumnyaaaaaa......pandai menjahit....seronokknyaaa:)

Mama Zara said...

~ yus ~ : best kalo dpt jaet sdiri..puas ati..

kak mieja: pandai tu tidak la...cuma minat sangat2, hobi turun temurun kot..hihii

Cik Jue said...

cun lah....kak na suka..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...