02 December 2010

11 Buffered Earning , 5 dah Metered

Ni dia 5 iklan yang dah metered...Tak banyak pun nilai setiap satu tu..ada la ringgit2 je, yang sen2 pun ada gak..hihii..

Yang ni plak currently tengah running, yang terbaru...DiGi iPhone tu...cam best je nak sambar satu kan? Tapi no.no.no....mama baru je beli henpon...huhuu...

4 comments:

man yusoef said...

saya dah dpt BE..so camne ia bole brtukar ke ME??

Mama Zara said...

man, bila kempen BE tu dh tamat, nanti BE tu tukar la jadi metered earning dan akan masuk nilai ME tu kat total earning kita :)

Mama Kembar 3 said...

bestnya banyak BE, mama 1 pun blum pernah dapat huhuhu

Mama Zara said...

mama, nanti2 singgah la BE tu :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...