02 December 2010

Cukup ke UV sebanyak ni?


Oke. Sila jangan bandingkan dengan UV u'ols k...mama sekadar nak sharing, faktor2 kemerosotan UV mama dengan faktor2 kenaikan...kira mama saja nak buat analisis la ni, jangan plak kata mama saja nak pancing orang masuk blog mama ye...terpulang masing2 la kan, kalo nak masuk baca...baca je lah, bukan sebab tajuk entry ke apa...

25 & 26 Nov: Mama ada masa nak BW, so sebab tu la kot nmpk ada tinggi sket..sket je...bukan lah ratus2 atau ribu riban macam u ols kan.

27 & 28 Nov: Masa ni memang bizi sangat, blog sendiri pun x dan nak jenguk, kalau ada entry pun yg auto post, tapi nak buat yang auto tu pun x dan. Pastu update dr henpon- x best sbb lenguh nak menaip.

29 Nov: Mama cuti- memang x sempat nk ngadap blog, even duk rumah je-tp umi ada...so, say no to PC :)

30 Nov: Mama BW giler2 nih..haha...tu pasal mencanak naik dari semalam nya kan...

1 Dec: Ok, ni mama akui..kalau join apa2 segmen yang BA buat, ni lah hasilnya- baik dan sihat untuk mereka yang memiliki BE yang berderet...hihii

1 comment:

Ainiaa♥ said...

lebih dari cukup dh tuuu.
ainia punye tak smpai seratus. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...