01 December 2010

Aku Blogger! So What???

Pergh..ganas giler bunyi nya ye..Rasa dah lama tak join segmen2 BA ni..hihi..klik sini ye if nak join.


Salam semua...Ben Ashaari nk mintak wat karangan plak kali ni ye, tidak kurang dari 100 patah perkataan. Ok, ni karangan mama:

Mama berasal dari Kuala Lipis Pahang, tetapi dilahirkan di Pasir Puteh Kelantan, memiliki Ijazah S.M. dalam Sistem Cerdas (Artificial Intelligence), tetapi bekerja sebagai Web Admin cum PA cum Translator dan macam2 lagi jawatan yang difikirkan perlu oleh bos. So, ala2 multitasking jugak lah.

Bagi mama, masing2 ada pendapat dan tujuan yang tersendiri dalam blogging. Macam mama, blog ni hanya tempat bercerita, duit pendapatan hasil nuffnang tu jatuh no.2 sebenarnya. Setakat ni blogging tak de la pengalaman pahit/negatif. Yang positif ada lah, dapat berkenalan dengan kawan2 baru dan jugak terjumpa cousin masa buat blogwalking, best!

Blogging untuk glamour? Oh tidak..dah jadi glamour kang payah plak..sana sini mama pergi..ada je yang nak sainnnnnnn..hihii...gurau je k.

Bangga menjadi blogger? Mungkin ya..sebab menjadi blogger bermakna kita pandai menulis..tapi tak semua boleh menulis dengan baik kan?


13 comments:

nazirulhazwan~ said...

pantas no menaip.haha:P

Scarlett O'Hara said...

Betul tu mama.Tak semua orang boleh menulis dengan baik

eiela said...

best jugak nih,,mau join jugak lah.

Latest Entri :
Beautiful Heart Award
Bahagia Bapa Dipenjarakan

Mama Zara said...

nazirul, mama kalau bab mengarng, memang buleh jadik pantas..hihii...

scarlet, betul kan? tak semua tau menulis dan boleh menulis dengan baik :)

eila, sila lah join...

Saia Az said...

cepat sungguh, ekeke

rabiatul said...

ohh, org klntn jgk. hee. tak sangka. :)
teruskan dgn dunia bl0g ye. ^_^

~lulu & faiz~ said...

salam singgah dari segmen: aku blogger!so what??
salam perkenalan...

KayNisa said...

u hv a good point, not everyone can write well. hehehe

salam perkenalan, rajin2 singgah le teratak i. sana ada contest.. hehehe

Yati Ali said...

salam kenal, bw dr blog BA

missbby said...

salam kenal..cool je blog nie..happy blogging..:)

Princess Nur said...

mama..senegeri la kita ek..hehe

Hishyamuddin said...

mama,pasir puteh ea??
hehehe..molek2..

Mama Zara said...

salam perkenalan semua :)

rabiatul, PrincessNur & Hisyamuddin: klate jugak yep?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...