08 December 2010

Apa ada dengan kutu...kenduri di Dewan Merak Kayangan FELDA

100_1914

Kisah semalam, kitorang gi kenduri sepupu papa kat Dewan Merak Kayangan Felda, KL. Ni masa baru sampai, tgh pangku kakak, tiba-tiba…eeeeee…..

imagesCAHVQBFJ

imagesCAYWSC4C

KUTU!!!

Oh…kesan buruk duduk kat taska dah kena kat kakak! Kesian anak mama…huhu…sebbaik la rambut kakak halus dan jarang, operasi lam keta tu dapat lah mama bunuh 2 bijik telur idup lagi ngan 2 ekor anak dara kutu. Ibu nya lum jumpa lagi. Takpe…kita tengok nanti!

Err..ada yg tengah makan ke masa baca pasal kutu ni? Sorry la ek…hihii…

Oke, ni citer pasal food plak:

100_1917

So far, sedap lah..not bad..ada 2 jenis nasik, putih ngan briyani. Pastu lauk dari kiri:

Udang goreng butter, Isi ikan haruan sweet sour (mmg marvelous!), daging dendeng, ayam masak apa tah…lupa, pastu pajeri nenas ala bombay. Ada 2 lauk yg mama x amik sbb memang tak layan..dalca ngan kuzi kambing!oh..really not my taste….

100_1921

Papa yg control hensem

100_1924

Mama yg bajet cun..jgn menyampah k!

100_1925

Kakak…yg dah habeskan sebungkus mentos (door gift), siap mintak extra lagi 1 pack!

100_1919100_1930

Adik yg sangat baik….tido dgn lena lepas didukung oleh sedara mara-thanks..bleh mama makan dgn aman Smile

1 comment:

Cik Jue said...

sakit hatikan...memang taska semua sama je...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...