08 December 2010

Macy! Here I Come… Bila si kecik shopping

100_1964

Lepas blk dr kenduri, pusing2 KL jap..last2 kitorang decide nak balik je, tatau nak gi mana..cam bosan je KL..haha…(statement org pokai ni!)

Sebelum tu dalam keta, mama sempat tuka baju, auw! Line kiri kanan usha baik punya…Sila jangan tiru k..hihii..Tak baik untuk kesihatan…

Tetiba je rasa nk lajak ke Macy jap kt Sri Kembangan, saja jenguk2 brg jaet…(kat sini fulus terbang 8 hengget je..hihiii)

100_1972

Aniq..demand skang ni! Stroller tamau, nak berkepit ngan mama jugak..suka dia jadi anak koala ni..melekap je….mama pun syokk…Ingat pas ni nk jaet pouch plak, xde la panjang berjela cam ring sling ni…

Wah wahhh..cam seronok je..ni 2nd time la dia bebas berlari2 ikut mama shopping, 1st time dulu kat IKANO, ada dlm entry lepas2…masa tu adik lum ada lg.

Dah penat shopping, kakak main plak…kids friendly jugak Macy ni..siap ada ruangan khas utk kids lagi Smile

2 comments:

Cik Jue said...

sikecik tu makin temban ..sebijik muka mama dia..

Mama Zara said...

orang kata potostat je kan..hihii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...