18 December 2010

Buffered Earning yang keberapa belas

Sapa kata traffic tinggi je boleh dapat BE? Blog kitorang yang tenggelam timbul ni (tengok bukti ye) ponnn boleh dapat BE..hihi..tapi tak banyak la nilai setiap satu tu kan, dah UV pon sikit. Tok sah nak berangan la income nya masyuk :) Lepas lah nak buat beli roti Auni hari2..haha

2 BE baru yang mama dapat. Digi ngan Nokia. Thanks Nuffnang. Sbb jadikan blog family moza ni sebagai pilihan pengiklan. Separuh lagi dah Metered. Total yang penah dapat sumer skali kalo tak silap 17 ke 18 kot (malas nak tengok balik..hehe)


6 comments:

wida said...

at least ada lah jugak..hehe.bestnya

tomatokering :) said...

wahhh! mintak be mama ! hihik

azzey said...

Mama Zara; mmg best dpt BE....Congrates!

Syafiq Rosli said...

terbaik mama

AMMAR YASIR said...

Tahniah mama.... x sabar rasanya nak jadi macam mama ni. banyak resepi ni..hehehe

Syue Mustafa said...

Tahniah. Semoga lepas ni kita sama-sama dapat banyak BE.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...