06 December 2010

Comot yang Comel... Luv This Moment

"Mamaaa..tengok anak awak buat apa tu!!!"


"Dia tengah makan la..."


"Tau la tengah makan, tapi tengok laaa....abis tumpah atas baju,"


"Biarkan lah, dia tak penah makan sendiri, asyik kita je yg suap..biar dia enjoy makan kek tu..."


Oh..heavennya mama bagi kakak makan sendiri...sedap kek ni!


Sampai menjilat jari dan siap beralih tempat lagi...

Ok done! Good girl anak mama ni...dah siap makan, dia gi letak mangkuk tu atas meja makan...dannn..time to change to pyjama k!


p/s: Cantik tak tocang 2 kat atas kepala kakak tu.... ? Mama seronok tgok rambut dia camtu, buleh kata 1st time jugak lah berjaya ikat rambut dia dgn cantik..sebelum ni kan dia x nak dgn mama..huhuu...

3 comments:

Cik Jue said...

comel je..takpe biar aje dia makan sendiri..tumpah boleh kesat baju boleh tukar janji anak enjoy dgn hidup dia...

Mama Zara said...

tu la..kak an biar je..papa dia pulok bising...haha...takut kena tukar baju anak la tuh.

sayangsayangibu said...

sama macam enariq, kalau makan sepah renyah, dah makan pinggan cawan hantar di singki pandai tui, tak pun letak atas meja ;p sweet...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...