12 December 2010

Contest Si Manjaku Comel

DSC_0494

Mama nak join contest ni, jom!

1- jadi follower blog Masyimalo Heart nie.. DONE

2- anda mempunyai blog sendiri... (tak mau orang lain punya blog taw) –OPKOS ADA Smile

3- buat satu entry berkenaan contest si manjaku comel ni dan sertakan gamba Si comel anda yang paling comelll skalik (yang ni wajib) – SEDANG BUAT

S6301722

Mama pertaruhkan gambar ni, gambar lepas kakak dilahirkan dalam tempoh 24 jam. masa keluar2 tu je, kakak dah kerut kening, tengok orang sekeliling.

4- tampalkan banner kat atas tue kat side bar dan entry korang... (ni pun wajib gak) – DAH

5- last sekali tinggalkan link entry korang kat comment entry ni... –OK
6. Yang buleh join baby dari baru lahir hingga 6 tahun.... –VALID
7. tag rakan2 anda 5 org...

OK, Tag punya tema kali ni, forumer WMC- Group Sexy Preggy Mamas

IbuAniq

Syida

Shaa

Kak Liya

Kak Eja


Tarikh tutup: 25 December 2010 230pm

2 comments:

~ yus ~ said...

macam dah besar je...dalam temph 24 jam maknanya masa tu baru sehari umur dia kan..

Bijak Auni Zara ni..!

Good Luck ye!

Mama Zara said...

kak yus..mana x besarnya, lahir2 je dah 3.54 kgs...

adik nya lg best, 4.06kgs..hihii

agak2 kalo preggy lg nti mau berat bby cecah 4.5kg kot..haha..oh tidakkkk :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...