05 December 2010

Dulu melimpah..sekarang hampir kering..huhuu

100_1141

Kalau tengok gambar yang dulu ni, syok jaa…

100_1143

Tapi gambar yg terbaru ni (ni gambar lama, tp jumlah nya sama)…haru bebb…huhuu…..nak kena buat sesuatu ni…

Ada terbaca psl alfalfa…mommy out there…ada yg penah try tak?

6 comments:

Khairul Amry Mohamad Puad said...

erk...? benda apa tu? Susu ker?

KB Emily said...

wow..byknyer susu..jeles..i satu botol penuh sehari pun mampu nak atasi..

Mama Zara said...

Emily..tak banyak dh stok skang ni, advance utk 2 days je..kalau dlu, pump mggu ni utk stok mggu depan, so kalau bercuti pon tak lah terkejar nk topup stok..tp skang ni adalah sakit sikit...huhu..nak kena buat sesuatu ni

hudahazwani said...

salam..huda jalan2 terjah petang kat sini..huda follow blog yerr ^^,


http://hudahazwani.blogspot.com/

Norhafiza said...

kakNo dlu kan kena makan pucuk betik tuk banyakkan susu..pucuk tu kita buh atas nasi yg dh masak lam rice cooker kejap..pastu wat ulam..insyALLAH..

Mama Zara said...

kakNo, pucuk betik tu x pahit ke? me masa yg sulung dulu, makan ulam jantung pisang..bleh kata hari2 la...so, xde mslh susu awal2 ni. tp skang since dh boikot restoran tmpt lunch hari2 tu...dah x mkn lg dah ulam jantung ni...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...