03 December 2010

Hancur Luluh Hatiku...Sapa leh teka, Mama bagi hadiah!

Ni hancur luluh yang pertama, malam tadi...nak touch ngan top stitch, sekali tebal sgt, mesin tak lepas...huwaaa...

Pagi ni bawak mai opis, tunjuk kat RnD, sekali ghupanyer tapak tu leh tinggikan lagi daa...haha...nampak sangat tau guna mesin jahit asas je kan...hihii...

So, ni lah hasilnya yg belum diberi sentuhan topstitch lagi :)



Yang ni plak hancur luluh edisi kedua...pagi tadi bawak bekal ni, sumbat lam box moto papa, hari ni malas nk drive...so menumpang papa lah..best gak, nak2 lagi dah lama tak peluk2 atas moto pagi2..haha

Sampai2 opis, tengok2 dah jadik bubur..huwaaaaaaa lagi!

Soalan untuk hari ini:

Agak2 u ols lah kan, makanan apakah ini?

Ha..jawab..jangan tak jawab...hihiii..

Pemenang yang tepat dan paling pantas menjawab, mama jaetkan satu hp strap utk u..sekali gan mama nyer follower ke 99 tu..

9 comments:

tomatokering :) said...

huwaa~ pe ek tuh..
klu xdek ke ma?hehe

bubur la kot.sebb dah jadik bubur.ngee~ ;)

Mama Zara said...

xdek klu..kang bagi klu, terus tau jawapan..hihii...

lalailusi said...

sup mushroom..;)betul kat mama..??

Mama Zara said...

lala..salah jwpn tu...cuba lagi..hihiii

tiefazatie said...

taufu fa sis!hahaha

Mama Zara said...

oh ifa...kamu sungguh bijak! nanti sis poskan hadiah nya lepas da siap jaet ye :)

tiefazatie said...

haha..mekaseh2...hihi..hantu taufu fa kan..mmg la..tp pelik gak..pagi2 ye kak dah makan bekpes..hebat2..hihi..yeay2..mo cumil2 ye kak..=)

tiefazatie said...

kak..adik ifa tanye..bape ringgit purse yang akak buat nie kalu jual?hihi..

Mama Zara said...

teringin nk mkn taufu fa..tak kira dh pagi ke ptg..haha

wallet tu..'kalau' la kan..'kalau' la bleh jaet, upah dalam 40 camtu...tapi buat ms ni mmg x leh jaet sebab x leh masuk mesin jaet,,huhuu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...