03 December 2010

Semakan Panggilan Temuduga KPLI Ambilan Januari 2011

Macam orang giler bayang dah mama ni...

Dari kol doblas malam tadi dok tunggu, godek sana sini carik page nak buat Semakan Panggilan Temuduga KPLI Ambilan Januari 2011 ni...

Bila nak keluar ni??? Kata lam kalendar KPLI - 3hb Disember! Mama siap masuk lam reminder lagi..huhu..alih2, yang dinanti tak kunjung tiba lagi :(

update jam 1 ptg:

Klik sini untuk check keputusan :(

mama? hurm...mode:sedih..so faham2 je la ye....

8 comments:

Shaofie said...

mama, jemputlah ke blog yeaa.
ade contest menarik..

wanie said...

betul, wani pun menunggu jugak ni :(

Mama Zara said...

wanie..nama kita sama :)

so jadi lah 2 wani sedang menunggu :)

miki said...

same lah kite... T_T da mcm org x betul da ni..

Janting and Legai Empires said...

Sama la....kita dari jam 12 malam td dok search sana search sini... sedih and gementar juga ni huhu

Mama Zara said...

mama dh update link tu, g la check :(

A.D.A.M. said...

Ma! Never give up ma! It's not gonna be easy kan.

Hariz said...

Tahniah dengan anda :) Ramai org mencari untuk KPLI nie gamaknya~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...