03 December 2010

Keputusan Semakan Panggilan Temuduga KPLI :(

Biar gambar bercerita, kalau u'ols nak check, bleh klik sini atau sini :(

Sedih? Think positive yeahh.... Ada hikmah :) Mama malas nak sedih-sedih. At least, Allah SWT beri mama peluang nak susukan Aniq Zaquan lagi. Ni la dia hikmah mama x dapat KPLI kali ni.

Buatnya mama dapat, sah2 la Aniq kena cerai susu awal kan? Hurm....apa-apa pun, kita cuba lagi next time! Adios....

14 comments:

Shaa said...

Salam....
Jangan putus asa yer....
Gambatte!!~

Mama Zara said...

tq sha..aku x putus asa, tunggu aku bukak sekolah sendiri plak ye pas nih..haha..kalau ko nak jadik cekgu pon buleh, nanti aku amik ko keje..muahaha

mode: tengah sengal

Cyda Acme said...

itulah .. ada hikmah disebalik kegagalan kita nih ...
sy pon dah lebih 5kali try. pernah thn lepas dpt smpi intvw. tp sangkut kat fitness test (amik opsyen PJ) time tuh mmg sedih. But bersyukur sgt2 3bln lepas tu tau2 diriku ini telah pregnant bb no2 hu3 ALLAH bg rezeki yg lagik besar dan tak ternilai :D Alhamdulillah ...

Mama Zara said...

yup cyda- ada hikmah di sebaliknya kan. Allah tu maha adil, dia dah aturkan hidup kita sebaiknya :)

Cik Jue said...

tak pelah..mungkin tak de rezeki untuk kali ni..dapat aniq menyusu dengan puas...lain kali pohon lagi tau..

Mama Zara said...

aah kak na..nxt time apply lagi kan..apa susah..haha..brapa hengget je pon beli pin KPLI tu :))

dya adriza said...

sekarang mmg susah sgt nak apply kpli ni. biasanya yg dpt tu, yg dah 5x atau lebih mohon benda ni, baru dpt.

saya ckp atas temuduga dgn akak2 kpli kat mktb saya ^^ so, berusahalah ok.

Mama Zara said...

dya, mama percaya pada rezeki. kalau dh tertulis untuk kita, ada lah tu nanti kan...

mama pun dah apply more than 5 times :) dah tak terkira

ferry said...

tape cuba lagi..my kakak pun ade mintak jugak..nak cek macam mana?

Mama Zara said...

ferry: klik je link yg mama bagi tu

miki said...

x pe mama.. don't sedih2.. sesungguhnya Allah itu bekerja dlm rahsia.. mesti Dia dah aturkan yg lebih baik ubtuk akak.. smileeeeeeeeeeeeeeee ^___________^

Mama Zara said...

yeszaa miki, hihii..patutnya icon smile la kan..ish..apa plak sad2 nih...haha

Sharinginfoz said...

sorry to hear that

ferry said...

mama zara@ dah cek smlm.tnggu untuk panggilan julai plak kalau ade sebab sama je macam kes mama zara..huaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...