06 December 2010

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

Dah lama tak join giveaway ni, hari ni mama terbukak hati nak join sebab mama kembar 3 yang buat! yeay! hihi....

Syarat-syaratnya:
1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog, warganegara dan mempunyai alamat di Malaysia. - VALID

2. Buat entry di blog korang mengenai giveaway ni dengan tajuk: Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay! - SEDANG BUAT

3. Jadi follower blog "Mama Kembar 3" DAN "Itsy Bitsy Secrets". - DONE!

4. Copy & letak gambar banner giveaway ni di entry dan sidebar blog korangbeserta link nya. - ON THE WAY

5. Tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join giveaway ni & maklumkan pada diorang yer. - TAG? MEH KITA TENGOK SAPA YANG KENAAA:


6. Tinggalkan url link entry and ID follower korang di ruangan komen post ini. - WILL DO & ALMOST DONE :)

7. Hadiah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja olehItsy Bitsy Secrets ~ WAJIB sebut tentang hadiah ni dalam entry korang yer.

Haa..part hadiah ni mama nak bercerita lebih sikit...2-2 are my fav! Harap2 sangat tuah akan menyebelahi mama kali ni...hihii....VS tu, mmg mama nakkk! Telekung Travel tu pon sama...sangat2 nice n simple, kalo x menang, memang nak kena beli sendiri lah gamaknya..hihii...

8. Tarikh tutup: 6 Januari 2011

Tambah lagi 4 hari- 10 Januari sama dengan beday Auni Zara yang kedua..cepatnya masa berlalu!

3 comments:

Lelaki Ini said...

besh2!

Cik Jue said...

menerima dengan tangan terbuka ok..

Mama Kembar 3 said...

Mama Zara, thanks for joining! good luck dear :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...