10 December 2010

Nak bayar hutang piutang

Hari ni mama ada 3 hutang yang nak kena lunas ni:

  1. ~yus~ untuk contest si manjaku comel di blog Masyimalo's Heart
  2. mamaema - untuk contest saat pertama bersama si chenta hati di blog wawacomel
  3. AzMask - soh join BlogLarian -ni mama dah usha lama, tp macam tak berkesempatan lagi nak telaah konsep...
Sabar na, mama buat pelan2..hihii...entry ni untuk rujukan je, ada masa nanti mama buat. Especially 2 contest tu. Sangat2 menarik minat mama :)

1 comment:

~ yus ~ said...

Takpe slow2, belum tarikh tutup lagi untuk contest si manjaku comel tu..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...