30 December 2010

Penghujung tahun...selesai semuanya

Kesemua parcel yang keluar hari ni-gift utk tomatokering, tiefazatie & crafty swap

Tahniah kepada ketiga-tiga pemenang contest di BA tu ye...jap lagi papa tolong poskan kecuali utk Areliff sebab belum bagi address lagi kat mama. Memandangkan esok plak cuti, maka postpon ke next week lah ye... Untuk Ujang - kamu tak bagi nombor tepon, so mama soh hubby letak je no. dia kat situ...hahaha..dan nama kat pos tu pon mama letak UJANG je tau. Nazirul, mama bagi kaler pepel tu as per wish. Hope awek kamu suka la...upss....ye ke bagi awek?

p/s: Masih menanti keputusan cuti atau tak esok dari HR :(

1 comment:

Areliff said...

erk alamat nak kasi katne ea

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...