15 March 2011

Saya Nak Shawl Ini!!!

CONTEST DAH TAMAT, SILA TENGOK UPDATE DALAM ENTRY BEFORE YE

POST INI ADALAH STICKY SEHINGGA TAMAT CONTEST
-scroll ke bawah untuk entry2 terbaru-

Macam seronok plak taja shawl untuk segmen carik harta karun kat blog BA tu kan. So, kali ni mama nak hadiahkan lagi shawls di bawah ni untuk Contest by mama sendiri :)



  1. Buat entry bertajuk "Saya Nak Shawl Ini!!!". Wajib ada gambar kat atas tu. Letak sekali kat Side Bar dan link kan ke entry ini.
  2. Tag tiga orang. Yang ni wajib tau (Penyertaan terbatal kalau korang tak tag sapa2). Dan wajib jugak inform orang yang ditag itu.
  3. Follow blog ini.
  4. Letak link blog ini kat BlogList u ols.
  5. Due Date: Bila dah cecah 300 Penyertaan atau 15 March 2011. Mana-mana yang sampai dulu lah. Sebab ada simbolik nya. Angka 3 sempena genap 3 tahun pernikahan kami. Dan 15 March 2011-Our Anniversary.
  6. Jawab soalan mudah berikut: Apakah nama anak-anak kami dan umur mereka (termasuk bulan dan hari) genap pada hari pernikahan kami? (Hint: kalau nak tiru, leh usha2 penyertaan yang awal-awal..hihiii)
  7. Dah buat semua yang di atas? Tinggalkan link korang kat komen ye. Guna format ni masa letak link:
Nama Blog:
URL Link:

Okey, tu je..pemenang akan dinilai berdasarkan ketepatan jawapan. Lepas tu undian. Bukan dikira menerusi kepantasan menjawab. Mama akan pilih seramai 5 pemenang atau mungkin akan ada perubahan nanti. Yang pasti, hadiahnya adalah plain shawl itu. Dari material chiffon.


49 comments:

kakyong said...

ade GA ya... aiseh kena jawab soklan kuiz plak...

nanti ade masa kakyong join yer..

Cute MuM said...

salam..

cute mum dh join..

Nama Blog: Cute Mum @ GA @ Contest
URL Link : http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/12/saya-nak-shawl-ini.html

TQ

shera haifa said...

shera join

nama blog: jom kontest
http://kontestaje.blogspot.com/2010/12/saya-nak-shawl-ini.html

Cik Jue said...

dah join..boleh joinkan!!!!

nama blog:jueannacontest.blogspot.com

url link:http://jueannacontest.blogspot.com/2010/12/saya-nak-shawl-ini.html

Mama Zara said...

boleh je cikjue-thanks semua2 :)

Cik Jue said...

ok dah betulkan...

Cyda Acme said...

nak join .... tp lum dpt carik jawapannya lagik ...

ps: kita tag join 1st GA kita ... :D

Mrs. Asida said...

Assalamualaikum,

Asid joined..

Nama Blog:asida.net
URL Link:http://www.asida.net/2011/01/01/saya-nak-shawl-ini/

:) semoga kebahgiaan anda sekeluarga berpanjangan ke pintu syurga. Insha-Allah

Ujang9897 said...

mama..yg pemenang aritue leh join tak..hehehe..

dh dpt alamat lom..nak pakai g AJL nie..hahahah

zaikulim said...

salam join gak


http://zaiikulim.blogspot.com/2011/01/saya-nak-shawl-ini.html

Mama Zara said...

Ujang...nak join sila kan je, mama dh pos last week..sempat tu nk pakai g AJL...haha..

Ujang9897 said...

dah dpt pun mama..hehe..thanks

Aimi Razman said...

Salam, joined :)

http://amylikestar2.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-shawl-ini.html

fa10 said...

dah join,

www.fa10-sekadarmencuba.blogspot.com

http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/2011/01/saya-nak-shawl-ini.html

Cyda Acme said...

akhirnya ....
mama dah johin ...

http://cydaacme.blogspot.com/2011/01/saya-nak-shawl-ini.html

eB ezrin said...

dh join

TQ

http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/01/saya-nak-shawl-ini.html

blog: http://mamaaerishtwo.blogspot.com

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

nampak mcm best..tapi tu la kan entah dan ke nak buat ni...

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/01/saya-nak-shawl-ini.html

anyss said...

Salam,
Jenguk2 intai2 ;)

Jom join;
Kontes Cerita Paling Lawak sedunia

b a m b a m ' s said...

cik bambam join yekk.. :P

nama blog: bambam-addicted
link: http://bambam-addicted.blogspot.com/2011/01/saya-nak-shawl-ini.html

Nur Ezzat said...

salam ezzat join jugak okeee..

nama blog: nurezzat & her life
url link: http://nurezzattie.blogspot.com/2011/01/saya-nak-shawl-ini.html

tq...

AkmaFaizal said...

Salam. Akma pun nak turut serta. Moga2 ada tuah.Amin
Nama Blog: Momento AkmaFaizal
URL Link: http://akmafaizal.blogspot.com/2011/01/mama-cyda-1st-giveaway.html

SyUhAdA said...

salam..

syu dah join..

nama blog: syu90&contest

link: http://syu90contest.blogspot.com/2011/01/saya-nak-shawl-ini.html

tQ~

tiefazatie said...

salam sis..
ifa join nie..

nama blog: tiefazatie personal life

link: http://tiefazatie.blogspot.com/2011/01/saya-nak-shawl-ini.html

tq sis!
moga btol la tekaan ifa nie..hee
kim slm ank2 sis yaa

nanakimie said...

join:)

nama blog : all you need is love

url link: http://nanakimie.blogspot.com/2011/01/saya-nak-shawl-ini.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam...atie dah join gak..jemput ziarah

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/01/saya-nak-shawl-ini.html

Nama Blog:azatiesayag-contest

Huda said...

salam me join

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/01/saya-nak-shawl-ini.html

nama blog: lovecontestverymuch

Mama Zharfan said...

salam

me join yer

nama blog : my chest of treasures
link:

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/01/saya-nak-shawl-ini.html

azleen said...

Salam..
Saya join tau...
nama blog: me wif a Lovely Giveaway

link: http://lovelygiveaway.blogspot.com/2011/02/saya-nak-shawl-ini.html

Adyshariz said...

salam

aisha join ya

nama blog: Adyshariz giveaway
http://ady-shariz.blogspot.com/2011/02/saya-nak-shawl-ini.html

id : adyshariz

tq

cempakakuning said...

Cempaka join.
Id follower-cempaka kuning.

Nama blog-Cempaka kuning.

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/02/saya-nak-shawl-ini.html

arep_lockermonth said...

alamak!nak masuk pon arep x pakai shawl!hehehe :P

cikanna said...

salam,saya join

id: cikanna
nama blog: seindahfarhana

http://seindahfarhana.blogspot.com/2011/02/saya-nak-shawl-ini.html

tq

cikpuanhady said...

salam..saya join..entri autopublish jam 10.33 pagi nanti..

id : cikpuanhady

nama blog : ma belle conway

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/02/saya-nak-shawl-ini.html

kalau link tak valid pas tarikh publish gitau ek..thanks..

Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido

Jom skodeng :HeartBeat.my Memang Masyukk

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam..K.Atie dah join!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-shawl-ini.html

Nama Blog:azatiesayang-contest.blogspot.com

Chekgu Azrine said...

saya join

nama blog : Ummi to 3nur's

link : http://azrinzfamily.blogspot.com/2011/02/saya-nak-shawl-ini.html

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

salam kenal mommie A.Z,
saya pun dh join..
jemput terjah yer.. =)

Nama Blog: 2 Know Me is 2 Remember Me
URL Link: http://lilo80.blogspot.com/2011/02/saya-nak-shawl-ini.html

nadiah said...

salam,saya join ya

http://nettskerepek.blogspot.com/2011/02/saya-nak-shawl-ini.html

nama blog: nettskerepek

aibaks said...

best gak masuk contest camni.. gudluck!

wan nurul hezrina abd halim said...

http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/02/saya-nak-shawl-ini.html

join

umiliza989 said...

as-salam.....
saya join nie

nie link saya:
http://norliza989.blogspot.com/2011/02/saya-nak-shawl-ini.html

id follower:umiliza989

Mama Zara said...

tenkiu semua kerana sudi join...mama sedang menyiapkan tugasan sebelum boleh singgah dan jenguk semua penyertaan ye :)

ika puk puk said...

http://ikapukpuk-contest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-shawl-ini.html

YanaMIB said...

salam kak..dah join..tp auto publish sok pg..nnt mama check eh sbb tkt x online je sok...


thanks! ^_^

Izan Ishak said...

izan join ye~

http://diariummi-contest.blogspot.com/2011/03/saya-nak-shawl-ini.html

nur said...

NUR JOIN YE..

http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2011/03/saya-nak-shawl-ini.html


nurhafiz2009@yahoo.com
JEMPUT JOIN GA HINGGA 16 MAC:ALL IN ONE

LYA m@m@ ASYA said...

FOLLOWER 383- LYA MAMA ASYA

LINK:

http://fasyafrina.blogspot.com/2011/03/saya-nak-shawl-ini.html

TQ

LYA m@m@ ASYA said...

FOLLOWER 383- LYA MAMA ASYA

LINK:

http://fasyafrina.blogspot.com/2011/03/saya-nak-shawl-ini.html

TQ

Mama Zara said...

done listing!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...