25 March 2011

Kesian Anak-Anak Mama

Maafkan mama ye anak-anak sekelian. Mama masih dalam mode yang sangat bizi. Insya allah, semua ni akan berakhir lagi 2 minggu. Doakan mama berjaya!

Walaupun sekejap je luang masa untuk berkelah di hari Ahad-tepi tasik Shah Alam...tapi mama tau anak-anak happy :)

Boboy intai apa tu?


Hurm...kekurangan masa berkualiti bersama anak-anak adalah satu perkara yang sangat merugikan :(

6 comments:

Mama Kembar 3 said...

kalau boleh nak setiap masa bersama anak anak je kan? tanak terlepas walau sesaat pun... tp apakan daya, camni laa nasib org bekerja kan? huhuhu

Princess Nur said...

hmm..sama la kita kak..takpe..nanti ada masa utk bsama keluarga tu..nur pun ari ni baru sempat nak bawa anak2 pegi bercuti ;)

Mama Zara said...

ye lah mama..

lagi2 kita sibuk sampai dah 3 bulan ni balik rumah pun still bawak kerja ofis...

tak sabar nak tunggu segala2nya selesai :)

Mama Zara said...

Nur...

memang mama plan nak bercuti lepas habis semua job ni..release tension diri sendiri..hihi

Norhafiza said...

alooo..comeynye boboy..betul tu..kakNo pun naik bosan gak terperap je tiap hari lam umah..sib baik hr minggu kluar bagi hilang 'panas2 badan' hehe..budak2 macam terlepas dr kandang je bila jumpa pantai..

Liya said...

alalala jgn mcm ni wani...sedih akak baca entry ni...Akak pun kekadang bz gak kat kedai sejak2 adik ipar berhenti keje dgn kitorg.Nasib baik hubby dah bersara main plane RC...harap2 dia bersara selamanya...Tak sanggup dah biar dia main benda mahal tu...Merana jiwa tau...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...