27 January 2011

BEN ASHAARI BLOG

Kali ni pon nak join lagi bloglist BA ni...saja suka-suka nak menempel..hihi.... buat masa ni, kekerapan mengupdate entry ada lah 2-3 hari sekali. Kalau musim tak bizi, 3-4 entry sehari. So, adalah tidak consistent di situ...

Apa nak buat bila blog popular? Hurm...tak tau lah, tak terfikir sampai tu lagi. Sebab blog ni saja suka-suka nak coretkan kisah anak-anak buat rujukan kami di hari tua :)

3 comments:

Ujang9897 said...

best nya buat rujukan anak2...nk ada anak gak la..hehe

hasrul hassan said...

Salam ... wahhh peminat Ben Ashaari ke? Hmm bertuah betul dapat masuk bloglist dia.. hebat hebat. Lepas ni .. blog ni akan lebih meletup la yer.

http://hasrulhassan.blogspot.com

Salam perkenalan dari blog Bangku Kosong.

Lulu caldina said...

Semoga berjaya disenaraikan dalam bloglist En. Ben..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...