06 January 2011

Hasil jahitan lagi & crafty swap

Dah lama rasanya tak update, bukan mama tak menjahit. tapi peram...hihii... yang ni mama baru praktis letak tali. Lepas dapatgrossgrain ribbon dari sweetlilcraft ni. Alang-alang dah crafty swap tu, mama pun order sekali lah ribbon dari kak ayu ni.

Hp pouch kat bawah ni mama hadiahkan untuk opismate, sebab bagi pinjam jarum peniti kat mama..adalah 2 bulan mama pakai sebelum mama beli sendiri punya..hihii...jarum pun nak pinjam kan! Mahal wehhh...sebekas peniti patchwork tu cecah RM 30 tau!

Dan ni pulak beg yang mama dapat dari kak ayu dari sweetlilcraftcollections. Cantik kan! Kalau berminat, leh la tempah ngan kak yu...dia ni memang dah pro menjaet..bukan cam mama ni...hihii


Thanks kak ayu...cantik sangat! Mama bawak beg ni gi keje hari-hari dah skang ni..hihi...thanks again (pstt...ada member siap nk pinjam amik pola..hehe)


5 comments:

tomatokering :) said...

comell !!! :D

Mak Su said...

wow! pandainya menjahit!! :)

Norhafiza said...

rajin wani menjahit ya..kakNo bila la nak start rajin balik huhu..

Ayu@Sweetlilcraft said...

happy wan suka, baru dpt buka blog wani hari ni. seminggu ni tak larat nak buka blog. cek email je kejap pastu rehat.

keep good work!!cantik dah wani jahit tu :)

Mama Zara said...

kak ayuuu..thanks for dropping ur comment! dah sehat lum? dh dpt agak napa menyepi je..hehe...sbb last entry akak kata x sehat kan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...