11 January 2011

Nuffnang ke Naffneng?


Semalam mama dapat call, jemputan untuk join event Digi Done Right Camp...

Mula-mula tu blurr...sebab dapat call from "Naffneng" haha...puaslah mama pikir, apa lah word tu kan... rupanya bila dia sebut pasal blog, baru teringatkan Nuff-nang. Selama ni mama pronounce salah ke or da staff memang saja sebut "naf-neng"?

So, siapa2 yang free weekend ni boleh la join...mama? hurm...tak dapatlah, camp-camp camni ni tak sesuai ngan mama lagi buat masa sekarang..anak-anak kecik lagi kan. Nak tinggal2kan pun payah.

Btw, thanks Nuffnang for calling!

7 comments:

Ujang9897 said...

wow..hebat tue..hehe

Boloque said...

wah..dapat jemputan..mesti best kan

TERKINI: Lionel Messi Pemenang FIFA Ballon d'Or 2010,Dah Dua Kali La.Tahniah!

HANGAT: Kami tidak bersetuju Ana Raffali menang Anugerah Juara Lagu 25

AMMAR YASIR said...

betul ke nuffnang call ni?

Mama Zara said...

ujang & boloque..alah, dorang call tu saja nak inpom kot...

ammar-ye lah dik...dorang call

Hanis Azla said...

klu org ckp nuffneng pun akak tak perasan apa tu.. sbb akak pun sebut mcm lain.. he..he.. ada baku sikit sebutannya..

Mama Zara said...

kak Hanis... saya pon sebut baku gak...ahaha..nuff nang. seketul2 baku nya..hihi

Adzriel AB said...

nuf-nang tu bunyi melayu..he..he... akak pun sama je..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...