14 January 2011

Tenkiu Rubi! Burung yang comel dah terbang...

Comel tak burung ni? Siap ada nama Mama Zara lagi kat bawah tu...Thanks so much Rubi :) Sapa2 berminat, leh la tempah dengan Rubi. Klik sini.

Mama pun ada juga buat kraftangan felt ni masa muda-muda dulu...(err...sekarang dah tua ke???) hihi...tapi sebab kemalasan melanda, maka stop untuk sekian lama. Stok felt pun bersepah lagi kat rumah. Projek buku felt untuk kakak pun belum siap2 lagi. Dari kakak baru lahir, sampai lah dah umur 2 tahun...muahaha...lama sungguh!

So, boleh la jengah blog Rubi- walaupun mama tau dia baru je berjinak2 dalam buat kraf ni, tapi hasilnya memang superb! Mama kenal dari sekolah lagi, Puan Rubi kita ni memang kreatif orangnya...hihii

Ni pulak projek jahitan mama... kalau ada sapa2 berminat nak tempah pensel box macam mama tunjuk semalam, boleh la order kat mama... bagi spesifikasi saiz yang korang nak dan pilih kain2 kat bawah ni. Tapi.... ada tapinyaa....

Cotton Import (RM 15 ++)

Kain A hingga E, G, I dan J- saiz besar macam contoh (cuma panjangnya kena kurang sket sbb yg mama buat ni panjang sangat).
Kain F dan H- saiz kecik sket.


Cotton canvas (RM 10++)
Boleh order apa saiz pun sebab kain2 ni semua besar :)

Last but not least, thanks a lot Rubi untuk design label kat bawah ni, luv this design so much!

Mama doakan semoga Rubi dipermudahkan bersalin nanti, dan sehat kedua-duanya ummi & baby..aminn :)

5 comments:

kak ina kl (1) said...

dulu masa muda rajin buat macam-macam tapi sekarang ni dah tak rajin sebab mata dah kurang nampak..baguslah kalau buat jual at least dapat gak duit

Mama Zara said...

mungkin bila dah berusia sket nanti, minat akan beralih pulak kan kak ina :)

p/s: bestnya dpt join om nom nom race tu

Mama Zara said...

mungkin bila dah berusia sket nanti, minat akan beralih pulak kan kak ina :)

p/s: bestnya dpt join om nom nom race tu

Cik Jue said...

kak na yang C cotton import dan farisyah pulak ambil yang I..nanti kak an ckp berapa ringgit ok...pakai fb pun boleh tak pun sms je- 019 2880276

Mama Zara said...

orait kak na. da siap jaet nti kak an roger k :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...