23 April 2011

Beza Wajah Preggy Gegirl & Boboy

Ini wajah mama masa mengandungkan kakak. Ramai yang kata macam tak de seri, kononnya seri ibu tu ditarik oleh baby girl dalam perut :)

Ni pula wajah mama masa mengandungkan boboy @ Bro Aniq. Orang kata muka mama naik seri masa ni, sebab kononnya mengandungkan bayi lelaki... wallahualam.

U ols nampak ada beza ke???

8 comments:

wida said...

sy ingat kalau kita preggy baby girl yg muka jadi cantik..huhu

Liya said...

tak berapa faham sebenarnya camane nak tengok seri dgn tak seri ekk?

~ yus ~ said...

ada nampak beza, tp akak tgk gambar pertama tu lagi berseri2 rupanya.

Kalau tempat akak biasa kata mengandung anak perempuan wajah berseri2, sebab seri anak tu naik ke muka...wani terbalik pulak ya.

Tp betul cakap, akak tgk gambar first lagi berseri..:)

dieha said...

kedua-duanya nampak cantik...;)

Norhafiza said...

klo tengok dr gambar ni tak nampak beza pun wani..yang kakNo nampak wani maintain comel n cute je..yg atas tu berseri2 pe..cumiiiil sangat..nak cubit sket bley hehe..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

lagi seri gambonyer bler ngandung yg pompuan..
ekekek, gemar bersolek..
neway, both picca sweet.. =)

Mak Su said...

alamak! maksu tak nampak bza apa2, tapi mama tetap nampak cantik dan bergaya :)

Mama Zara said...

hurm...mama salah letak gambar la... nanti godek gambar mengandung yg pompuan without mekap...

yg kat atas ni gambar raya..mekap trlebih kot...pastu tdg pepel,tu nmpk seri kot...ehehe

tp hakikatnya mmg nampak kusam sangatt masa preggy gegirl...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...