26 April 2011

Sneak Review for Sarakids Open Day

Setelah mama godek2, rupanya gambar sekitar event semuanya dalam kamera..hehe... So, dalam henpon mama ni je lah yg ada :) Masa ni dah nak balik, lepak sebentar kat gym...papa nak lepas gian. Mama plak snap gambar depan cermin gym sambil menggendong 'anak koala' yang suka melekap ni... demand x mo stroller..asek nak berkepitttt je.

Sebbaik ada baby pouch (sejenis babywearing) yang mama jahit sendiri ni...hihi... & mama juga sangat2 surprise bila ada yang memuji baby pouch yg mama jahit! Setelah dapat kad nama insan yang memuji tu... mama terkejutt....



Whopssssss.... Puan Suraya Lunatots rupanya! Sungguh mama tak perasan (sebab mama tak cam muka pon...hihiii....kenal nama je)

Ok lah, selebihnya mama upload kendian. Layan dulu gambar ni...orang nak menunjuk lah katakan...hihi...

Gigih mama menjahit smpai kol 230 pagi! Semata-mata nak pakai baju pink dengan name tag ni...hahaha

Papa pun mama paksa jugak pakai name tag ni...haha...esok mama upload hokeh!




5 comments:

wida said...

comel..mamazara ni mmg kreatif kan.
wah bestnya aniq melekat kat mama dia, ni mesti manja kan

lydzar said...

salam kenal juga..saya pon tak sempat beramah mesra dgn rakan2 yg tak dikenali..

ermm felt tu mcm best je. kalau nk order utk my kids, letak kt beg skolah dorang pon best..

utk wording Hannah, Hadif, Hilda..berapa rm yer?

Mama Zara said...

wida..tu la anak bujang plak yg manja..trbalik...huhuu

Mama Zara said...

salam lydzar...pegi jugak ye?

boleh nak order... dialu2kan... kalau 3 nama tu, RM 19 termasuk pos express.. :)

Ardini Humaira said...

comel sangat2!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...