05 April 2011

Dan pemenangnya ialah...

Seperti yang dijanjikan, mama run random.org dulu. Then semak jawapan. Jawapannya ialah:

Pada 15.03.11, umur mereka:

Auni Zara: 2 tahun 2 bulan 5 hari (DOB: 10.01.09)
Aniq Zaquan: 7 bulan 15 hari (DOB: 30.07.10)

Rujuk senarai peserta di sini
1st round pemilihan....7, 29 dan 19.

tapi malangnya kesemua peserta tak menjawab dengan tepat. 29 tu hampir tepat. 19 pulak...1 je yang tepat...

So, mama run buat kali kedua.

2nd round pemilihan...34, 6 dan 21

kesemua jawapannya punnnn salah...hihi

so...kita runnnn lagik!
3rd round...kita lihat sapa yang kena....22, 32 dan 14

Ohhh...kelihatan no. 22 tu menjawab dengan hampir tepat sekali...cuma kurang 1 hari je...so, mama consider betul lah ye :)

No. 32 plak....tepat sekali!

No. 14 plak....salah :(

nak run kali ke-4, mama dah x punya banyak waktu...so mama pilih yang no 19 tu sebab peserta ke 19 menjawab umur Auni dengan tepat walau umur Aniq tersasar sikit.

maka, dengan ini peserta no. 22, 32 dan 19 sila hubungi mama ye...

Email details ke mrs_shazwani[at] yahoo.com

5 comments:

Norhafiza said...

TAHNIAH KEPADA PEMENANG..bestnyeeeee dapat adiah hehe

Mama Zharfan said...

me peserta no 19 ..horray :) 1st time menang contest yg based on teka2 heheh
me dh email my details :)

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!!

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

alamak tak dapat rupanye....tak pe bukan rezeki namanye....hahaha

AkmaFaizal said...

tahniah3 semua..tak kena plak no saye.. takdo rezeki..dh le tersalah bagi link..hehehe..jangan marah penganjur ek.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...