27 April 2011

Pemberianku dikembalikan :(

Masih ingat Contest sempena Anniversary mama yg ke-3? Pemenang dah mama umumkan, hadiah pun dah mama pos kan. Tup2 posmen return 1 sampul kepada mama...huhu....rugi satu sampul :( Musykil juga mama, tak kan empunya badan sendiri boleh salah bagi alamat atau posmen tu baru bertugas ke?

Tapi....posmen tu ada hubungi mama, katanya tak dapat hubungi penerima, nak bertanyakan lokasi kediaman. Dan...baru mama perasan...penerima a.k.a pemenang tu pon salah bagi contact number, tak cukup angka :( Maka...salah siapa ye? Mama dah emailkan pada penerima, tapi lewat dibalas. Agaknya posmen tu pon terus return.

Pesanan mama, lepas ni kalau u ols ada join mana2 contest atau GA- maka, alert lah dengan blog penganjur. Ada penganjur yang suka inform sendiri kemenangan u ols...tapi ada penganjur suka pemenang datang lapor diri (mama la tuh).

Nama dah umumkan lama...baru melapor diri. (Nak kata tak online, blog nampak macam update sentiasa :) ) Then, semak lah details u ols yg di email kan tu berulang kali supaya tak jadi macam ni.

Atau...mungkin kah hadiahnya sekadar shawl yang berharga beberapa ringgit?

*Maaf jika ada yang terasa ye*

4 comments:

wida said...

x nak bagi saya....hehehe

Mama Zara said...

mudah2an next time rezeki wida plak kan :)

Norhafiza said...

sayangnyeeee..huhuhu..kan dah nyusahkan sume orang kan..huhu..

bg kakNo pun takpe hikhikhik...

nEa FleriDa / nIL said...

bg kt nil je la :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...