24 May 2011

Kecik-kecik dah kenal LRT

Untung anak-anak mama, kecik-kecik dah kenal LRT....mama dulu, umur 15 kot baru merasa naik LRT. Masa tu naik Putra LRT, lalu jalan bawah tanah. Tapi kira ok la dari papa.... umur 20-an baru kenal LRT, tu pon sebab dating ngan mama naik public transpot...kih kih kih....


So, ni aktiviti kami sekeluarga pada ahad lepas... gara-gara menunggu Mee Bandung Muar punya pasal, papa parking kat Taman Jaya, then we off to KL sentral, tanpa hala tuju...haha...Eh, ada tujuan apa... bawak anak-anak merasa naik LRT!



Eh..eh..macam yang tudung purple tu plak terlebih excited kan :)



Mama enteprem!

Kakak yang tak habis-habis kagum dengan LRT.... jakun kejap anak dara mama ni...hihii






4 comments:

wida said...

hehe..ok lah tu.sy dulu mula2 naik lrt/komuter masa study kat U..hehe

Norhafiza said...

hahaha..sama la dengan anak2 kakNo wani..mmg jakun bila dapat naik lrt/komuter..hehe

Sofya said...

oklah tu..
erm jgn tak caya akak blm try naik sekali pun lagi.. hu3 haru kan?

dalilarahmad said...

ala..nak bawak iman naik lrt gak..tapi tak kesempatan le..lagi pun tak tau nk p mana..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...