03 June 2011

Aktiviti anak-anak untuk cuti sekolah

*Entry copy paste dari sana*

Ok, ni gambar2 hasil kerja mama sehari dua ni. Ekceli, mama just snap suka2 je dan upload kat FB.. tup-tup tengok ada sambutan plak... menarik kan..hihi....seronok tau...walau nilai untung sepaket tu brapa sen je...tapi mama enjoy!


DIY Teddy HP Strap - RM 2 (Contoh siap macam yang kuning tu)


Brooch bunga...saja buat suka2.... Dah ada plastik packaging tu, saja la letak dalam tu :)


DIY ID Tag - RM 6 - Asalnya tak buat jual pon pack ni, tapi sebab ada orang mintak...alhamdulillah rezeki... Baru sehari dah terjual hampir 10 packs yang ni.


DIY coin pouch - RM 3.90, yang ni pon ada sambutan :)

Kalau rasa2 tak tau nak bagi anak2 buat aktiviti apa cuti sekolah ni, boleh la beli..bagi dorang suka2 dapatkan pengalaman menjahit ni kan...

4 comments:

LaDy in pInK said...

Id tag tu bape?law i nak beli..mcm mna ek nak contact?

Norhafiza said...

wah..tahniah wani..org kata dh rezeki kita kan..kakNo tumpang seronok tengok rakan2 berjaya...semoga wani akan bertambah2 lg rezeki yg dik..amin

Mama Zara said...

Lady..nanti mama contact u k :)

Mama Zara said...

kak No...aminn

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...