28 June 2011

Bila BE bersusun berderet-deret


Maka apa yang harus mama lakukan? Ni traffic tak sampai 50 pun daily. So, BE banyak pon tak berapa guna jugak kan...huhuuu

Dah tu kena lah kreatifkan otak... main dengan entry SEO seminggu dua ni. Tapi apa keyword yang tengah hot ek? Any idea guys?

p/s: yang spray hitam tu lebih sikit je pon dari yang sen2 tu...hihi

11 comments:

~ yus ~ said...

betul-betul, BE bersusun, entri takde pun rugi kan...

kadang tu idea ada masa nak buat n3 pula tiada..huhu.

Jadinya, terserahlah pada rezeki, harap2 jelah BE tu tinggi gak..huhu. Akaklah tu..:)

gadisBunga said...

letak gambar sekeping pun ok jugak...jadi entri. hihi~

diana said...

orang kata biar be 1,2 je..sebab be sikit duit cepat naik..heheh..
be akak satu je dari dulu..
tapi membiak2 ..
kena rajin update la..

Chekgu Azrine said...

penah dapat BE camni gak.. tapi bila UV kita sikit le.. teruk gak erk..kalau UV 1k.. takdela banyak sangat BE.. hampeh tol

Ardini Humaira said...

bertuahnye kak...
dni tak ado sebaran BE.. sobsss

Mama Zara said...

kak yus... nak traffic free kena main ngan SEO...hihi...cepat sikit naik UV :)

Mama Zara said...

gB, wordless wednesday kan :)

Mama Zara said...

kak diana, betul gak tu...

Mama Zara said...

Chekgu...nuff ni suka bagi BE banyak2 kt blog yg ciputttt je UV nya :(

Mama Zara said...

dni...pe lagi, tulis la surat cinta kat enchik nuff :)

Ida_Iara said...

memang ler..idea tak byk nk update hot2 topik..kena BE byk tp UV tak tggi pun..pandai je Nuffnang ni ehehe.. kasi BE byk2 kat blog kurg UV.confirm la hasil dr BE tu tak seberapa mn mcm sy skrg ni. 9 BE tgh jalan..tp blog jrg2 update..cmne la nk up duit tu kan?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...