05 July 2011

Bila kakak posing baju yang mama jahit....sejukkkk perut mengandung :)

Tak mo cerita banyak, just nak share pics yang kakak mintak mama snap once dia pakai baju kurung yang mama jahitkan.

Specially designed for her.





Segala mak nenek mainan dia...dia nak hangkut photo shoot sama... Hurm...berminat nak bagi anak2 dara u ols tampil unik di hari raya? Leh kontek mama :) Email to mrs_shazwani[at]yahoo.com

12 comments:

wida said...

Cantik...
lain dr yg lain:)

missbby said...

ala comelnya..jeles pasal anak kecik saya pun namanya zara? ada jual tak baju ni? nampak special..:)

Mama Zara said...

tq wida :)

Mama Zara said...

missbby, kalau berminat..boleh je nak tempah :)

Ida_Iara said...

saya pun sudah sambar mesin jahit baru gara2 nak anak berposing dgn baju jahitan mamanye nih..tak sabar nak mula menjahit hujung mggu nnt.

n zara sgt comel dgn baju itu..siap ade letak felt name tu.sgt special lah utknye.

btw nak tny klu jahit felt tu warna dia tak turun ke baju ek klu basuh pakai sabun?

Nora Shahaira said...

ambil tempah baju kurung tradisional je..anak pulak lelaki..kalo pempuan, mesti mcam2 gaya kita nak try jahit kan..

Aku Ibu Muda said...

Ida...felt ni tak turun color. sy mmg dah test kat baju anak2 yg lain. dan dah basuh berulang kali pon masih kukuh lg..berbulu pon tidak...

tu yg berani letak kt baju kurung

Aku Ibu Muda said...

nora...u buat lah customize ngan felt plak... :)

diana said...

baju ada nama la..
comel nye..:P

~ yus ~ said...

comel zara...

kainnya takde ke wani..

tapi lain dari yang lain sbb ada nama zara kat bawah tu kan...

akak dah lama tak jahit baju untuk anak2 sendiri, sejak mata ni operate hari tu, lagilah malas nak pegang mesin...

Tapi memang rasa puas tengok anak2 pakai baju yang kita jahit sendiri kan...

Mama Zara said...

kak diana...comel untuk bebudak kan

kot mak budak yg pakai...kang kena gelak plak..ahaha

Mama Zara said...

kak yus...ahaha,..ada gak yg perasan kain tak de

mlm ni baru nk jaet :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...