08 July 2011

Debaran 147

Semalam mama dah pergi ke Klinik Pediatrik di Hospital Serdang. Tarikh temujanji berikutnya juga dah dapat. Maka menanti lah mama dengan penuh debar. 14hb July. Seminggu lagi untuk memikirkan:
  1. Macamana nak ke sana tanpa papa?
  2. Nak bawak kereta sambil pangku Aniq ke?
  3. Atau biarkan dia di car seat dengan kemungkinan dia meloloskan diri dari seat belt adalah sangat tinggi?
  4. Naik cab? Oh noo...tak jimat...tak jimat... tapi maybe...
Buntu. 

4 comments:

Bieha said...

Moza ke mana? Takde ke sapa2 yg blh wani mintak tolong utk temankan g hosp nanti?

Mama Zara said...

dia macam tak dpt nk ambil leave stakat ni...tu la kak bie dh puas ni memikirkan...boleh ke pergi berdua je ngan Aniq :(

sarah-najwan said...

tinggalkan anak kat pengasuh/sedara mara

jika bole drive sdiri..drive dgn hati2..

take care

Aku Ibu Muda said...

kak, mana mungkin kutinggalkan si kecik tu...sebab dia yg nak kena jumpa doktor...huhuu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...