24 July 2011

Kakak bercerai

Muka budak happy, dapat main kat playground di pagi hari. Alhamdulillah, dah lebih 24 jam kakak tak minum lagi susu dalam botol.

Kesan dari muntah2 semalam, kakak fobia dengan botol susu. Now auni zara minum air yg banyak je...berulangkali kakak cakap kat mama, susu dia tak sedap, air je yg best.

Jimat duit mama...hehe. Tak perlu lg beli 8 kotak susu tiap2 bulan. Minum susu dlm cawan tak lah sekerap dlm botol :)

5 comments:

wida said...

Yeke...bestnya auni dah isap botol.
mamazara, seelok-eloknya umur bape nak ceraikan botol ni?

abazilah said...

hye , singgah jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

Mama Zara said...

huhu....wida...tak sampai 48 jam ponnn...ni dah mintak balik...kesian kan anak punya pasal, bagi je lah

right age...hurm...tak tahu la pulak

Mama Zharfan said...

my zharfan, 6 tahun baru bercerai botol heheh

Sekamar Rindu said...

salam...

puan, banyakkan sabar..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...