14 September 2011

Wordless Wednesday #5 Memandu sambil bancuh susu?

Don't try this in your car :)

14 comments:

wida said...

ish bahaya2..jgn wat lagi yer

MaMa CyDa said...

uishhh ... mmg terbaikkkkk.kot mama takleh nak buatlah even dok kat seat blakang skali pon huhuhuhu

-Sara- said...

ish biar betol..

alien said...

power~

fae said...

jgn amalkan, ingatlah orang2 yang tersayang..

aimaniman said...

zaman blajar dulu, pg mengajar ptang buat master... bulan posa, kawan drive.. buka posa kawan sebelah tolong pegang plastik air, nak berenti takut jem,.. almaklum kalau dah darurat sumer bleh buat.. pasal pict nie, tu la nak kata kasih ibu/ ayah sampai ke syurga kasih anak cam ne...

Mama Zara said...

wida...sekali sekala je ni, selalunya kt traffic light bila lampu merah :)

Mama Zara said...

mama cyda, time ni ambil sorang satu...mama susukan adik...papa buat susu kakak

Mama Zara said...

sara, mmg betul :p

Mama Zara said...

alien...power? tp bahaya....huhuu

Mama Zara said...

aimaniman...betul tu, kalau terdesak...sanggup buat apa je kan

Mama Zara said...

kak fae...insya allah

mRs sYa said...

wani,klu nk travel rasenye lg sng beli bekas susu yg mcm dispenser tu,ade 3 or 4 part..dah siap sukat susu berapa scope..tggl tuang je..then selalunya botol susu mmg sesiap letak air pns separuh sejuk separuh..hehe.ltk dlm beg ape ntah insulator kot,so lg sng in case klu moza nak wat time drive..oh x menggalakkan,tp lg sng..hehe

DrSinga said...

dah ala-ala Mr Bean lah pulakkk...
:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...