23 November 2011

Anak-anak, Bola & Artis

 

Lama mama tak hapdet cerita anak-anak since dah bertukar tempat kerja Smile So, here we goes. Entry kali ni kita fokus kat Aniq Zaquan dan papanya…hihii…. Memandangkan mama kena join tengok perlawanan bola sepak di Sri Pentas TV3, maka apa lagi…bala tentera diangkut bersama.

100_6205[1]

Aniq dan papa bersama Usop Wilcha…. Dulu sekadar peminat, sekarang dah jadi rakan sekerja mama. Abg Usop sangat peramah!

100_6193[1]

Aniq kena culik dengan Ikhwan….

100_6192[1]

Sama booolaattttt…ahaks! Dulu kami meminati Ikhwan especially dalam drama Bong, now punnn dah jadi rakan sekerja….

100_6202[1]

Yang ni pelakon Juvana.

Ok done. Banyak lagi gambar nak share.

4 comments:

Ardini Humaira said...

wahhhh jadi rajan sekerja.. bestnya :D

wida said...

kerja apa ni wani?
cite lah...
lama x updated blog

~ yus ~ said...

wah! Dj Shaz kita...

Akak tumpang seronok tengok wani..:)

akuzle ayu said...

btui. dh jd rakan sekerja means wanie pon dh jd celebrity n public figure. byk godaan n cobaan bidang retis neh. tp, asal kita ingat dr mana asal mulanya kita, insyaallah...selamat. depa tuh kira senior wanie lah yea? hormatilah senior n learn from them. sekianlah sesi tazkirah kita pd kali ini....ehehheheh...good luck, dik!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...