11 November 2010

Anyone Nak Xchange Link dengan Auni?

STICKY NOTE:
Salam semua pengunjung,

Ada sesapa x yg nak xchange link ngan Auni :) Tinggal link kt komen ni ek..n brief sket psl blog-personal ke..blogshop ke..masak memasak ke..dan apa2 je lah...TQ

13 comments:

FareedSairi said...

jom2 nak tuka link...

http://furdunesia.blogspot.com

blog perkongsian ilmu, sains dan sebagainya...serta kucing2 yg menumpang di rumah :)

Mama Zara said...

ok bro...mama masuk kat sbelah dlu ye... nnti bila dh byk2, mama separate ikut kategori :)

♥ azura wif lurvee ♥♥ said...

http://lurveelivestorys.blogspot.com/
Blog personal je.. ala-ala diary :)

Papa Zara said...

azura-dah add :)

Liya said...

auni dah ada link auntie ke?

Papa Zara said...

kak liya..belum ada, nanti sy add

Liya said...

ni link blognya... http://eyliya.blogspot.com

Tok Esah said...

jom tukar link..

http://taq6889.blogspot.com

pasal kehidupan.. lepas masukkan link ni, minta gtau kat komen entry yg terdekat ok..

~ yus ~ said...

saya pun nak tukar link

http://maz-naz.blogspot.com/

Salam kenal ye Auni.

~ yus ~ said...

oops lupa pulak, blog saya ala-ala diari saja, personal blog,kisah keluarga.

asz.wani said...

jom.jom.
http://aszwani.blogspot.com/
blog saya lebih kpd pelajaran n personal life..
=)

AiMaN said...

nk2...blog ni macam2 ada..dari perkara sedalam seluar dalam..hingga ke luar angkasa lepas..hehehe

petuakitasemua.blogspot.com

Mama Zara said...

dah add semua yg kt atas, if ada trtinggal inform ek. tp nk maklumkan kt sini, xchange ni bermaksu u ols kena lah jugak letak link blog ni kt side bar ye...bukan link yg kt bhgian mistery link ke apa tah namanya tu, kalo takat kt situ, nmpk nama blogger je kan, x leh view latest post. So, unfair lah yep :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...